Projecten
Ik heb meegedaan aan 5 projecten. 2 projecten hadden te maken met kanker. Het eerste project heb ik zelf opgezet.

Het eerste waarmee ik mij bezig heb gehouden is met het "K.A.B."project. Toen heb ik mutsen gemaakt en ook mutsen van anderen verzameld en die aan kinderen met kanker in een tehuis in Spanje aangeboden. Ook heb ik een deel mutsen meegegeven aan iemand die in een tehuis van volwassenen zat. Zij zou ze uitdelen aan andere dames. Ik hoorde achteraf dat Zij ze zo mooi vond, dat ze er zelf 3 heeft gehouden.

Het tweede project is het "Poekie" project. Daarbij heb ik mijn eigen gemaakte knuffels geschonken aan kinderen met kanker die in een tehuis in BelgiŽ zitten.

Het derde project was het "Elephants sanctury" project. De opbrengst van de verkoop van (olifanten)knuffels waren t.g.v. het olifanten rusthuis in Thailand. Anneke van Cleef zat daar een aantal maanden en haalde o.a. geld op voor dit tehuis. Ook verzorgde zij toen straathonden en katten.

Het vierde project betreft de (goedkope) levering van MyBoshi garen dat uit 70% acryl en 30% merinowol bestaat dat er voor zorgt dat het lekker warm is maar wel goed ventilerend.
De vrouw van mijn klant die de wol bestelde maakt er mooie mutsen van die bestemd zijn voor de Stichting Gehandicapten op Ski's.

Het vijfde project betreft het leveren van mutsen en sjaals en het geven van korting op wolletjes aan een dame die van de wolletjes mutsen en sjaals breit en haakt en die stuurt naar RoemeniŽ.

Kies hier over welk project u wilt lezen.

Elephants sanctury
Poekie project
K.A.B. project
SHOS
Mutsen en sjaals naar Roemenie